Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ανδρέας Παπακυριακόπουλος του Olympia.gr - Το βαποράκι της κατευθυνόμενης πληροφόρησης ! ! !

Οταν είσαι διορισμένος στο υπουργείο εθνικής άμυνας  πόσο ανεξάρτητος μπορείς να είσαι ;

 Ο τύπος αυτός παρουσιάζεται αντιπρόεδρος του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά και υπεύθυνος του αθηναϊκού γραφείου κάποιας «Ελληνορωσικής Συμμαχίας - Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα». (Προφανώς αμειβόμενες θέσεις).
 Είναι παράλληλα διαχειριστής της ιστοσελίδας olympia.gr στην
οποία σημειωτέον έχει δώσει συνέντευξη και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Ανδρέας Παπακυριακόπουλος,  μεταξύ άλλων ,είναι κατηγορούμενος  από συνεργάτες του ως εκβιαστής πολιτικών και  δημοσιογράφων για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής !

Ο ίδιος δηλώνει «επιχειρηματίας-αναλυτής» στα τηλεοπτικά πάνελ κυρίως μικρότερης εμβέλειας τηλεοπτικών καναλιών όπου φιλοξενείται.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος προέρχεται από την ακροδεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, είναι συν-διαχειριστής του Antinews του Φαήλου Κρανιδιώτη, καθώς και συνεργάτης εθνικιστικών εντύπων και γνωστός στους σχετικούς κύκλους ως «Φαραώ» και «Ολύμπιος».

Ο ίδιος από τις 2 Φλεβάρη και για ένα χρόνο έχει τοποθετηθεί με απόφαση του υπουργού Πάνου Καμμένου στη θέση του διευθυντή στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

 Προκλητικά νεόπλουτος, γλείφτης  πάσης εξουσίας, "βαποράκι" της κατευθυνόμενης πληροφόρησης, "παπαγαλάκι" των κερδοσκόπων, τρωκτικά των μυστικών κονδυλίων, αργόμισθος πολυθεσίτης, χυδαίος εκβιαστής, ψυχογιός των αφεντικών.

Ο διορισμένος λοιπόν διαχειριστής του Olympia.gr Ανδρέας Παπακυριακόπουλος στο υπουργείο εθνικής άμυνας σαφώς και εκτελεί εντολές !

Η  διαπλοκή των ΜΜΕ Πέθανε ! ! ! ......ΖΗΤΩ  η  κατευθυνόμενη πληροφόρησης ! ! !

Συνεχίζεται ...........................

Η συντακτική ομάδα του "Εμπλοκή"