Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Παραιτείται ο Καμμένος και αποχωρούν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση ! ! !

Αυτός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος του επόμενου δημοσιεύματος αν αληθεύει το παρακάτω ! ! !

ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ! Αναγνωρίζουν τα διαβατήρια της «ψευτο-Μακεδονίας»…

Με μία  διαταγή της Διεύθυνσης Προστασίας Συνόρων, κοινοποιήθηκε σε όλους τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ελέγχου Διαβατηρίων η εντολή να σφραγίζονται νόμιμα όλα τα διαβατήρια των Σκοπίων που φέρουν τη σφραγίδα της «Μακεδονίας».

 Μέχρι σήμερα, η υπηρεσία δε σφράγιζε διαβατήρια των Σκοπιανών που έφεραν την λέξη Μακεδονία και για αυτόν τον λόγο η Διεύθυνση επικαλέστηκε δυσκολία στην εφαρμογή των κανόνων.
 Στην ουσία η κυβέρνηση διατάζει τους υπαλλήλους να «αφήσουν στην άκρη» το εθνικό τους φρόνημα και να αναγνωρίσουν και εκείνοι ενεργά τα Σκόπια ως Μακεδονία.

 Η κυβέρνηση όχι μόνο πρόδωσε όλους τους Έλληνες, αλλά το έκανε δίχως την απαραίτητη διαφάνεια, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η προδοτική αυτή διαταγή.
voicenews.gr

Τα δημοσιεύματα ποικίλουν, κάποια άλλα γράφουν ότι  υπάρχει διαταγή του υπουργείου Εξωτερικών κάποια του εσωτερικών και μάλιστα έχουν και κάποιο όνομα κάποιας υπουργού κ. Βακάλη .
Βέβαια υπουργός με αυτό το όνομα δεν υπάρχει πιθανών λοιπόν να πρόκειται για βλακεία ,πάρα ταύτα το ερώτημα παραμένει .......Υπάρχει η δεν υπάρχει τέτοια διαταγή ; ; ; ;

.