Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Για μαλάκες μας περνάει ο κουμπάρος του Καμμένου

Η μαλάκια  Προσωποποιημένη..... 

Ο κουμπάρος του Πάνου Καμμένου,  στέλεχος των ΑΝΕΛ,  διευθυντής του πολιτικού γραφείου του και δεξί χέρι του υπουργού έγραψε τα παρακάτω για τον υπ. Παιδείας κ. Φίλη .

Καλά μας περνάνε και για πολύ μαλάκες ...δεν μου λες ρε Θανασάκη ;;;
στην κυβέρνηση δεν είστε ; ;
η μπερδεύομαι ;
πλάκα μας κάνεις ;

Πόσο ξεφτίλας μπορείς να γίνεις ; ; ;
από την μια τους κατακρίνετε τους βρίζετε και από την άλλη ψηφίζετε τα πάντα !!!! κάντε μας την χάρη ρε που έχετε ΄σεις Θεό λαμόγια ε λαμόγια ! ! !

Φάτε σανό μαλάκες Έλληνες  από αυτά τα λαμόγια του καρα-κερατά !

Δείτε το μέγεθος της μαλακίας που τον δέρνει ....

"Το χαβά του ο Φίλης. Θα μετατρέψει το μάθημα των Θρησκευτικών σε μάθημα γνώσης των θρησκειών και βεβαίως της Ορθοδοξίας και όχι ομολογιακό, κατηχητικό.
Θα έλεγα συμπληρώνοντας ότι απαιτείτε να ενταχθούν και μαθήματα καμικάζι αυτοκτονίας στα πρότυπα της Τζιχάντ για να έχουμε πολύπλευρη και σφαιρική μόρφωση.
 Αντί να ασχολείται με τα προβλήματα της εκπαίδευσης και τον τερματισμό ενός παιδοκτόνου εκπαιδευτικού συστήματος , το μόνο που τον νοιάζει είναι να εκφράσει τα κόμπλεξ της αριστερής θολοκουλτούρας που έχει εκ γεννετής απέναντι στην Ορθόδοξη Πίστη.Σώνει και καλά να μας αλλάξει ήθη και έθιμα.

Ήρθε το παχύδερμο να επιβληθεί απέναντι στην Ιστορία.
Κακόμοιρε πόσο λίγος και φτηνός είσαι , δίχως όραμα. Να δω κύριε Πρωθυπουργέ πόσο θα τραβήξει αυτό το κακόγουστο αστείο στο Υπουργείο Παιδείας.
Και μην ξεχνάτε η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν Σύριζα είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι , δεν είναι άθεοι μαο μαο....."

Αθανάσιος Μπέλτσος Β'

στο λογαριασμό του στο facebook ΕΔΩ